A dió aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. A jellegzetes „zöld...
Málnapiros élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E122 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott aromaanyag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen...
TermékleírásTermék információk A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidékeken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. Márka...
TermékleírásTermék információk A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidékeken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. Márka...
TermékleírásTermék információk A fűszer (Majoranna hortensis) eredeti hazája Észak-Afrika és a Földközi-Tenger környéke. A fűszert a majoranna szárított és lemorzsolt levél- és...
TermékleírásTermék információk A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Sri Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30...
TermékleírásTermék információk Nyugat-Indiában, Jamaikában, Közép-Amerikában honos fa (Pimenta dioica) termése a szegfűbors. Ízében a borsra, illatában a szegfűszeg és a fahéj...