A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve)...
Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
A citrom aroma desszertek, krémek, koktélok ízesítéséhez használható. Színtelen aroma. Nem sütésálló. Minőségét megőrzi: 18 hónap Etil alkoholban és desztillált vízben oldott...
A csokoládé aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Színezéket...
A kókusz aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok...
Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott aromaanyag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Nem tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott aromaanyag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Nem tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen...
Eperpiros élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E124 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
A szilvórium aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel párlat aroma, ezért színtelen....