A tejszínes mogyoró aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Kingston rum aroma hozzáadásával speciális ital...
A konyakmeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A konyak íze mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
Az eper aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
Citromsárga élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E102 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve)...
Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
A vilmoskörte aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel párlat aroma, ezért színtelen....
A meggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
A mandula aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok...
A citrom aroma desszertek, krémek, koktélok ízesítéséhez használható. Színtelen aroma. Nem sütésálló. Minőségét megőrzi: 18 hónap Etil alkoholban és desztillált vízben oldott...
A csokoládé aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Színezéket...