Több mint 130 recept a hozzátáplálás idejére az egész családnak Szerző: Rebecca Wilson HVG Kiadó, 2023 Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának!...
Szerkesztette: Ruprecht László Századvég Közéleti Tudásközpont, 2023 A könyv, amit a kezében tart, nem 1100 év magyar konyhakultúrájának pontos kutatások alapján megírt tudományos...
Szerzők: Segal Viktor, Szemere Katalin HVG Kiadó, 2022 A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis...
1 év Sallay Fannival Szerző: Sallay Fanni Kossuth Kiadó, 2015 Sallay Fanni könyve négy évszakon keresztül mutat be mintegy hatvan süteményt és desszertet. Minden évszakban megjelennek a...
Szerző: Fördős Zé Street Kitchen Kiadó, 2021 Megjelent Fördős Zé legújabb könyve, a BRUTÁLIS KAJÁK! Az egészben sült húsok mellett a vitamin-, a folyadék- és a cukorbevitelt is...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2020 Jamie Oliver az elmúlt 20 év alatt tévés szakácsból a gasztronómia megkerülhetetlen alakjává vált. Népszerűsége A pucér szakács (2002) magyar...
Kalandozás a világ legjobb piacain Szerzők: Carol Wilson, Sue Quinn Kossuth Kiadó, 2018 A street food mozgalom – dacolva a globálizáció és a multinacionális gyorsétteremláncok...
Szerző: Bede Róbert Animus Kiadó, 2019 Régi adósságot törleszt idén a TV Paprika egyik legismertebb és legkedveltebb mesterszakácsa, Bede Róbert. Természetesen magyarul című...
Szerző: Bryan Ford Kossuth Kiadó, 2021 A hondurasi gyökerei és a New Orleans-i gyerekkora inspirálta Instagram-sztár pék, Bryan Ford (@artisanbryan) szerethető és szokatlan felfogása a...
30 klasszikus kreatívan Szerző: Ötvös Zsuzsanna HVG Kiadó, 2024 A 2024. május 23-án megjelenő könyv a 2020-as kiadás újranyomása, megújult, vászongerinces borítóval. Dobostorta,...
120 különleges recept kerti grillpartikhoz Szerző: Rich Harris Kossuth Kiadó, 2017 Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei...
Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig Szerzők: Király Ágnes, Horváth Judit HVG Kiadó, 2022 Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek...
Szerző: Varga János L’Harmattan Kiadó, 2009 „Ezzel a receptkönyvvel nem csupán az a szándékom, hogy megismertessem az általam készített sütemények elkészítésének módját, hanem...
Szerző: Max de Roche Panem Kiadó, 2002 A legválogatottabb szerelmi bájitalok és ételek, vágygerjesztők elkészítése és hatásai. A könyvből szinte mindent megtudhatunk a különböző...
Szerző: Lengyel József Alexandra Kiadó, 2020 Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden...