Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből Szerzők: Chad Robertson, Elisabeth Prueitt HVG Kiadó, 2020 Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen...
Kossuth Kiadó, 2017 A házi sütemények bármikor versenyre kelhetnek a cukrászdák kínálatával. Ebben a lenyűgöző fotókkal illusztrált receptgyűjteményben most összegyűjtöttük a...
Receptek, titkok és történetek Szerző: Mimi Thorisson HVG Kiadó, 2021 „A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia” – vallja a...
Szerző: Tóthné Libor Mária Csipet Kiadó, 2020 Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez...
Szerző: Roberto Alborghetti Kossuth Kiadó, 2018 Kevesen tudják, hogy Ferenc pápa élelmiszervegyész végzettséget is szerzett, és hogy az étkezés, a főzés fontos szerepet játszik...
Szerző: Kulka János Kossuth Kiadó, 2012 Kulka János napjaink egyik legnépszerűbb magyar színésze. Most egy egészen más oldalát mutatja meg. Kulka János szeret és tud is főzni....
Szerző: Dragomán György Magvető Könyvkiadó, 2022 Örüljetek! - időnként így fejezi be főzős-evős történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes...
Könnyű és finom fogások, kevesebb mint 40 perc alatt Szerző: Gennaro Contaldo HVG Kiadó, 2020 Tanuljunk a legjobbtól! Gennaro Contaldo egyszerű, szuperbiztos receptjeivel percek alatt...
A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből Szerző: Chad Robertson HVG Kiadó, 2021 Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka? A...
A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei Szerzők: Shamil Thakrar, Kavi Thakrar, Naved Nasir HVG Kiadó, 2022 Az Egy falat India nemcsak varázslatos ízekben és vibráló színekben gazdag...
Szerző: Cettina Vicenzino Kossuth Kiadó, 2022 MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA? Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti...
65 változatos recept a pürétől a pitéig Szerző: Jenny Linford HVG Kiadó, 2022 Fedezzük fel a világ legfinomabb burgonyás receptjeit a forró levesektől az ízletes szamószáig, a...
Szerzők: Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck HVG Kiadó, 2023 Julia Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó egyéniségével, közvetlen...
Szerző: Gennaro Contaldo HVG Kiadó, 2020 Gennaro Contaldo – a Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból jól ismert séf – megmutatja, hogy a tészta...
Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Szerző: Kertész István Nemzeti Örökség Kiadó, 2023 Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari...