A gyömbér íze kissé citromos, enyhén csípős, aromás illatú. Frissen, szárítva vagy őrölve egyaránt felhasználható. A gyömbér egy trópusi növény melynek föld alatt...
A Csuta durum simaliszt a háztartásban általánosan felhasználható. A Csuta durum simaliszt különösen ajánljuk palacsintatészták, piskóták, tésztafélék készítéséhez. Könnyen...
A tej és a kakaó egészséges alternatívája! A tej alternatívája Kara valódi kókusztej ital natúr és kakaós ízesítéssel, kalciummal és vitaminokkal. Indonéz kókuszból, angol...
Pelzmann tökmagétolaj a leghatékonyabban véd a szabad gyökökkel szemben. Tökmagolaj, mint az egészségmegőrzés fontos szereplője Első tökmagolajtanulmányt a Grazi Műszaki Egyetem...
A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. A méhviasz a természetben fellelhető természetes viasz, melyet a 12 – 17 napos...
A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat omega-6 és gamma-linolénsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. A ligetszépe...
A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem...
Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes és tojásmentes tészta. A tésztát azoknak ajánljuk, akik szeretik a távol-keleti különlegességeket. A tésztát könnyű elkészíteni, 3-4 perc...
Szárított, pörkölt gesztenyéből. Aroma- és olajtartalma magas, íze markánsabb a natúr gesztenyénél. Gesztenyeliszt felhasználása búzaliszt akár teljes helyettesítésére, édes...