A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Különleges lencse fajta Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék...
Lépj a tudatos étkezés új szintjére az Auga bio alapanyagokból készült bablevesével! Gazdag quinoában. Csak melegítsd fel, és élvezd a mexikói ízek tüzét – vegán verzióban!
A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat omega-6 és gamma-linolénsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. A ligetszépe...
A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek A Natura magyaros fasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem...