Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a párizsi SIAL-nak a keretén belül meghirdetett innovációs versenyben a Grapoila diókrémet a neves zsűri a döntőbe juttatta....
A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű,...
Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és...
A vörös szőlő héjának őrléséből keletkezett finom, liszt szerű anyag koncentráltan tartalmazza a vörös szőlő jótékony összetevőit. Kellemes, savanykás íze és könnyű...
A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és 6) és vitaminokban. Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj....
A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és -megújító hatása révén, melyet gazdag bioflavintartalmának köszönhet. Stressz vagy...