A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, más néven omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani,...
Magas energiatartalmú és fehérje dús. A szervezet számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz: cink, foszfor, kálium, jód és kén. A dióbél aminosavai létfontosságúak az emberi...
Egyik legkellemesebb aromájú és ízű olajunk. Linolsav tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert. Nemcsak finom és egészséges, de bőrápoló hatású is. Különösen jót...
A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és 6). Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj. Táplálja a bőrt,...
A csipkebogyó C-vitamin tartalma 10-szer nagyobb, mint a citromé. A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatást fejt ki.
Mákolajunkat (mint minden más magolajat) hideg sajtolással állítjuk elő az adalékmentes végtermék és a legmagasabb beltartalmi érték elérése érdekében. A mákolaj aranysárga...