Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk mártogatósokat,...
Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a párizsi SIAL-nak a keretén belül meghirdetett innovációs versenyben a Grapoila diókrémet a neves zsűri a döntőbe juttatta....
Különleges ízű, hidegen sajtolt olaj, magas telítetlen zsírsavtartalommal. Már az ókori Egyiptomban is ismerték és használták ezt a gyógynövényt. A növény magjainak és az abból...
Homoktövis olaj, mint rendkívül vastag vitaminforrás A homoktövisolaj a növény terméseiből készített legértékesebb termék. Az eredetileg Tibetből származó cserje magjából...
A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és 6) és vitaminokban. Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj....
A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb...
Különleges ízű hidegen sajtolt olajunk a feketeköménymag-olaj. Már az ókori Egyiptomban is ismerték és használták ezt a gyógynövényt. Illóolajai közül a karvont és a limonént...