Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...
Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és...
Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz,...
A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is magas, a béta-karotin mellett....
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk mártogatósokat,...
A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű,...
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk mártogatósokat,...
Összetevők: 100% törökmogyoróliszt.A török mogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a mogyorólisztet. E-vitamin- és rosttartalma jelentős, rendkívül...
A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és -megújító hatása révén, melyet gazdag bioflavintartalmának köszönhet. Stressz vagy...
Különleges ízvilágú, lágy, vöröses színű olaj. A tökmagot nem pörköljük, értékes beltartalma a mechanikus hidegen sajtolás során nem károsul, és az olajhoz semmilyen adalék nem...
Élénksárga színű, kellemes, lágy vajízű olaj. A máriatövis már évszázadok óta használt gyógynövény. Rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitamin tartalma is...
A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és 6) és vitaminokban. Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj....
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...