Élénksárga színű, kellemes, lágy vajízű olaj. A máriatövis már évszázadok óta használt gyógynövény. Rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitamin tartalma is...
A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is magas, a béta-karotin mellett....
Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és...
A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű,...
Összetevők: 100% törökmogyoróliszt.A török mogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a mogyorólisztet. E-vitamin- és rosttartalma jelentős, rendkívül alacsony...
A vörös szőlő héjának őrléséből keletkezett finom, liszt szerű anyag koncentráltan tartalmazza a vörös szőlő jótékony összetevőit. Kellemes, savanykás íze és könnyű...
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk mártogatósokat,...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...
Különleges ízvilágú, lágy, vöröses színű olaj. A tökmagot nem pörköljük, értékes beltartalma a mechanikus hidegen sajtolás során nem károsul, és az olajhoz semmilyen adalék nem...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...
Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz,...
Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a párizsi SIAL-nak a keretén belül meghirdetett innovációs versenyben a Grapoila diókrémet a neves zsűri a döntőbe juttatta....
A napérlelte szőlőszemek magvából hidegsajtolással előállított, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű,...
Száz százalékos mákolaj, mely hidegsajtolással készült. Színe halványsárga, illatta a mákra jellemző. Salátákhoz, öntetekhez, gyümölcslevekhez, süteményekhez és más...