Összetevők: 100% chlorella alga A chlorella egy egysejtű, édesvízben élő alga. A neve görög eredetű, a chloros vagyis zöld és az ella vagyis kicsi utótagból tevődik össze, így...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Könnyedén és gyorsan elkészíthető bio és gluténmentes köleskása. Bio és gluténmentes instant köleskása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában...
Felhasználása: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100 °C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...