Összetevők: kukorica*, napraforgólecitin Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva. A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából...
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, de keverhetjük önmagában is tejbe vagy joghurtba. Felhasználható ezen túl süteményekben, sütőipari termékekben, levesekben, salátákban, illetve...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...
A bio amaránt kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
A chlorella egy édesvizekben élő mikroalga, mely rendkívüli gyógyhatásokkal rendelkező szuperélelmiszer. Kiemelkedő mértékben tartalmaz fehérjét és megtalálható benne az ember...
Bio és gluténmentes Biorganik zabkása, melynek elkészítéséhez csak forró vízre vagy rizsitalra van szükség. Keverje össze a választott forró folyadékkal, ezután 1-2 perc elteltével...
A mungóbab apró szemű, könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és...