Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, de keverhetjük önmagában is tejbe vagy joghurtba. Felhasználható ezen túl süteményekben, sütőipari termékekben, levesekben, salátákban, illetve...
Összetevők: kókusz A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet Ázsia...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként, vagy nyers ital...
A Chia-mag jótékony hatásai: Sportolók és testépítők kiváló táplálék kiegészítője lehet az állati fehérjefogyasztás részleges kiváltására. Hatásos és gyors segítség lehet...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a...
A hajdina értékes tápanyagtartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető. Bio termék...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Összetevők: kukoricakeményítő A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából származik, ahol az őslakosok rengeteg módon hasznosították. Jelentőség, hatások: A...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...