Összetevők: tápiókakeményítő A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad...
A barnarizs nem egy külön rizsfajta, hanem csak abban különbözik a fehér rizstől, hogy hántoláskor rajta hagyják az értékes tápanyagokban gazdag réteget (korpa és csíra rész). Mit...
A quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz. A...
A kókuszliszt a fehér kókuszbélből a kókuszolaj kinyerése után visszamaradt anyag őrleménye. Nagyszerűen használható sütemények, töltelékek, krémek és fagylalt készítése során.
Biorganik csicseriborsó ökológiai gazdálkodásból. Magas fehérje- és rosttartalommal. Vegán. Áztatás után könnyen elkészíthető. Ideális egészséges ételekhez.