Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen...
Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre. Felbontás után hűtve tárolandó, tartósítószert nem tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Az Alce Nero „00” típusú organikus búzalisztet csak az Emilia Romagna-ban termesztett organikus búza felhasználásával állítják elő, és különösen fehér színű, mivel csak a...
Alce nero bio gluténmentes spagetti 250 g Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a...
Alce Nero bio paradicsom hámozott 400 g Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki, akkor szedik le, ha elérik a...
Alce Nero bio durum tagliatelle (szélesmetélt) 250 g Az Alce Nero durum búzából készült tagliatelle kizárólag bio búzából készül, amelyet Olaszországban termesztenek. Az ültetett...
Alce Nero bio durum farfalle (masni) 500 g Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális...