Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Bio gesztenyekrém. Egy finomság süteményekbe, kenyérre kenve vagy csak úgy... Felbontás után 7 napig hűtőben eltartható. Száraz sötét helyen tárolandó. Összetevők: gesztenye...
Próbálja ki bio tésztával vagy ízletes előételek készítéséhez. Összetevők: bazsalikom* (41,4%), napraforgóolaj*, extra szűz olívaolaj* (10%), kesudió*, só, PDO Parmigiano Reggiano...
A csirke válogatott olaszországi farmokról származik. A recept tiszta, és úgy tervezték, hogy a hús íze változatlan maradjon, lehetővé téve a gyermekek táplálását aromák,...
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes...
Az Alce Nero joghurtos-mézes kekszeket csak extra szűz olívaolajjal, tojás, ízesítőszerek vagy állati zsírok felhasználása nélkül állítják elő. A liszt kizárólag az...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről...