A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat...
Napérlelte, ízletes paradicsom és semmi más! Ételek ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz ajánljuk. Felbontás után hűtve tárolandó. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Nem tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Az Alce Nero bio kekszet kizárólag olasz búzalisztekkel (Kamut kivételével) és közvetlenül az olajbogyó-termelőktől származó extra szűz olívaolajból állítják elő. Az Alce Nero...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom....
Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban termesztett almából állítják elő. A nyersanyag kiváló minőségének köszönhetően ennek az organikus almaecetnek az...
A Baldo és a Ribe hosszú szárú, natív olasz fajták, mély gyökérrendszerekkel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Tökéletes a zöldségköretekhez. Minden...
Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely...
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes...
Minden nyersanyag bio, és Olaszországban termesztett. Összetevők: almalé* (49,5%), koncentrátumból származó narancslé (40%), koncentrátumból származó sárgarépalé (10,0%), citromlé...