A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő...
Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre. Felbontás után hűtve tárolandó, tartósítószert nem tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
Bio gesztenyekrém. Egy finomság süteményekbe, kenyérre kenve vagy csak úgy... Felbontás után 7 napig hűtőben eltartható. Száraz sötét helyen tárolandó. Összetevők: gesztenye...
A kölest fel lehet használni a levesek, pürék készítésére, vagy vegán "húsgolyók" készítésére.. Összetevők: bio köles. Allergének: nyomokban szezámot és dióféléket tartalmazhat
Ez egy hosszú szárú, őshonos olasz fajta, mély gyökérrendszerrel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekből. Ez egy rendkívül sokoldalú rizs, amely kiváló rizottók...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók....
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...