A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Próbálja ki bio tésztával vagy ízletes előételek készítéséhez. Összetevők: bazsalikom* (41,4%), napraforgóolaj*, extra szűz olívaolaj* (10%), kesudió*, só, PDO Parmigiano Reggiano...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
Bio gesztenyekrém. Egy finomság süteményekbe, kenyérre kenve vagy csak úgy... Felbontás után 7 napig hűtőben eltartható. Száraz sötét helyen tárolandó. Összetevők: gesztenye...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...
A csirke válogatott olaszországi farmokról származik. A recept tiszta, és úgy tervezték, hogy a hús íze változatlan maradjon, lehetővé téve a gyermekek táplálását aromák,...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről...