Napérlelte, ízletes paradicsom és semmi más! Ételek ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz ajánljuk. Felbontás után hűtve tárolandó. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Nem tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Az Alce Nero bio kekszet kizárólag olasz búzalisztekkel (Kamut kivételével) és közvetlenül az olajbogyó-termelőktől származó extra szűz olívaolajból állítják elő. Az Alce Nero...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...