Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Napjainkban széles körben elérhető citrusok rendkívül fontosak a diétázók számára, mivel kiváló antioxidánsok, tisztító és méregtelenítő tulajdonságaik vannak, és erősítik...
A Baldo és a Ribe hosszú szárú, natív olasz fajták, mély gyökérrendszerekkel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Tökéletes a zöldségköretekhez. Minden...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A bolognese mártást hagyományos recept szerint készítjük, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű összetevők felhasználásával.. Összetevők: paradicsom* (59%) (paradicsompép*,...
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes...
Próbálja ki bio tésztával vagy ízletes előételek készítéséhez. Összetevők: bazsalikom* (41,4%), napraforgóolaj*, extra szűz olívaolaj* (10%), kesudió*, só, PDO Parmigiano Reggiano...