Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más...
Rézi néni szakácskönyve Rézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével...
Saláták A MI ? FŐZNI sorozat következő kötete a gombák után a saláták különféle felhasználását mutatja be 80 recepten keresztül. Legyen szó könnyű köretről, főétkezésről...
Párizs Je’ taime Oh lá lá! Együnk úgy, ahogy az ínyencek - a gasztronómia szülőhazájában Párizs a szerelem városa. És mivel a szívhez közismerten a gyomron keresztül vezet az...
És még mentes is „Amikor 2013-ban kézhez kaptam az autoimmun betegségemről szóló diagnózist, úgy éreztem, itt a vég. Nem a betegség ténye borított ki, sőt szerencsésnek éreztem...
Régi magyar szakácskönyvek Radványi és sajókazai báró Radvánszky Béla (Sajókaza, 1849. március 1. – Budapest, 1906. május 2.) művelődés- és irodalomtörténész, politikus,...
Kis séfek nagy kalandja Főzni jó, főzni menő, főzni minden életkorban kaland! Tarts velünk, légy most Te a séf a konyhában! Ismerkedj meg a vegán alapanyagokkal, ragadj fakanalat, és...
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös...