Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges...
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb...
A Gasztro Bookazine 2021/1 - 500 kalória egy különleges kiadvány, mely tele van könnyen elkészíthető, ízletes receptekkel, melyek mindössze 500 kalóriát tartalmaznak. Ideális...
A Binging with Babish nevű YouTube-csatorna az indulása után hamar szédületes sikert aratott, egyes videói már több mint húszmilliós megtekintésnél járnak. Házigazdája, a...
Chuck Williams számos ínycsiklandó csemegéjét rejti a mindig friss hozzávalókból kreált 200 recept mindegyike, melyeket eredetileg a díjnyertes mesterszakács, szerző és oktató,...
A nagy sikerű GastroHobbi-szakácskönyv szerzői közkívánatra új kötettel jelentkeznek. A korábbi könyvhöz hasonlóan ezúttal is a közösségi főzőcsatornájuk legkedveltebb...
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett...