Te is szereted a mézeskalácsot, a csokitortát meg az almáspitét? És azon elgondolkodtál már, hogy ki találta ki, miből és hogyan lehet ilyen finomságokat sütni? Vajon miért kerek a...
Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs? És hogy a...
Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni...
Az elismert blogger és a 160 grammos szénhidrátdiéta című könyvek szerzőjének legújabb könyve nem pusztán receptgyűjtemény – több annál. Kriszta az elmúlt években megmutatta,...
Aki azt hiszi, már mindent tud a paleolit táplálkozásról, nagyot téved! Felejtsük el a
maglisztekből készült péksüteményeket és a szupermarketek előre csomagolt felvágottait, és...
Cukorbetegség, inzulinrezisztencia vagy akár fogyókúra is lehet az oka annak, ha valakinek 160 grammos diétát írnak elő az orvosok.
Receptgyűjteményünkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az...
Most kezditek a hozzátáplálást, de nem szeretnél mindennap kétfélét főzni? Egy- vagy többgyermekes szülőként sokszor tanácstalan vagy, hogy mit főzzél a családnak?
Ebben a...
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges...