Betöltés...

Adalékmentes receptek

Ár: 2.990 Ft

Adalékmentes receptek - Fotókkal illusztrált, kemény táblás kötet

Fedezd fel "Adalékmentes receptek" című könyvünket, amely Balogh-Bóna Klára liszt- és gluténmentes receptjeit tartalmazza. Ez a könyv egy valódi kincsesbánya azok számára, akik szeretnék egészséges életmódjukat fenntartani, és szeretnék étrendjüket adalékanyagok nélkül, de ízletesen összeállítani.

A könyv több tucat receptjével nemcsak ételkészítési ötleteket ad, hanem inspirációt is nyújt az egészséges étkezés szerelmeseinek. Klára receptjei nem csupán finomak és táplálóak, hanem könnyen elkészíthetőek is, így bárki számára elérhetők.

"Az adalékmentes receptek" könyv egy gyűjteménye az egyszerű, ám annál kreatívabb és ínycsiklandóbb recepteknek, amelyekkel garantáltan megleped magad és családod. A könyv lapjain többek között megtalálhatók a hétköznapi kedvencek átalakított változatai, úgy mint gluténmentes sütemények, levesek, saláták és főételek.

Ha szereted a finom ételeket és fontos számodra az egészséges táplálkozás, akkor ez a könyv neked szól. Meríts ihletet és készítsd el egyszerűen, mégis ínycsiklandóan Klára receptjeit!

Miért pont ez a termék?


Egészséges, adalékmentes receptek
Gluténmentes és lisztmentes lehetőségek


Felhasználási tippek:



Egészséges sütik és sütemények készítése
Gluténmentes főételek elkészítése


Felhasználási alkalmak:



Mindennapi étkezés
Különleges alkalmak, amikor az egészség is fontos


Vegyél egy könyvet, és tedd változatosabbá és egészségesebbé a mindennapjaidat ezekkel az egyszerű, de ínycsiklandó receptekkel, amelyek garantáltan kielégítik az egész család ízlését!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Adalékmentes receptek" című hirdetést látja. (fent)