Bazár rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Kert És Hobbi A keresett kifejezés: Kert És Hobbi
További 262 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 344 db hirdetés helyett
606 db hirdetés között böngészhet..
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
A 15 cm pengehosszú Kai Shun paradicsomkés felhasználható gyümölcsök és zöldségek hámozására, vágására, tisztítására és garnizálására, hús előkészítésére a zsír és az...
A szakácskés ideális káposzta, zöldség és gyógynövények tisztítására, vágására és aprítására. Csodálatosan illeszkedik a kézbe, és biztonságos és fáradtságmentes munkát...
Minden célra alkalmas. A hagyományos japán univerzális kés (Santoku) a legnépszerűbb kés Japánban. De ugyanúgy alkalmas az európai konyhára.
Öblítse le a kést langyos vízzel...
A szeletelő kést hal és hús vágására használják. Francia eredetének értelmében ostyavékony hússzeleteket vagy felvágottakat vághat vele. A kissé ívelt penge és a penge hossza...
Gyümölcsök és zöldségek hámozására, vágására, tisztítására, a hús elkészítésére a zsír és az inak leválasztására. A 9 cm hosszú Kai irodai kés ideális erre....
A Kai Shun White univerzális kés ideális mindenféle gyümölcs és zöldség elkészítéséhez. Kifejezetten a dekoratív díszek gyümölcsökből és zöldségekből történő vágására...
A Kai Shun általános célú kés bármilyen zöldség előkészítésére használható. Kifejezetten dekoratív díszek zöldségekből történő vágására tervezték.
A Shun séf...
A séfkés a klasszikus konyhakések között, és minden konyha alapfelszereltségének része.
Univerzális késként használható tisztításhoz, hámozáshoz vagy aprításhoz: A vékony hegy...
Laborhőmérő, LT 102
Mérési tartomány -50 ... +70 °C
Merülő érzékelő
HACCP-nak megfelelő
Az ergonomikus kialakítású hőmérők vízsugártól védettek (IP 65), ezért könnyen...
A Red Spirit szakácskésünk klasszikus és egyben a konyha központi eleme. Az ambiciózus hobbiszakácsok és a profi szakácsok számára egyaránt a szakácskés a legfontosabb konyhai...
A húskést sonkás késnek is nevezik. Hosszú, keskeny pengéje van, amely bármilyen húst ostya vékony szeletekre vághat. Ideális sonka pontos vágásához vagy pörkölthús...
Nyers és főtt hús, sült és főtt sonka egyenletes és gyengéd vágásához való kés, mellyel még vékony szeletek kialakítása is lehetséges. A Kai Shun White sonka kés csodálatosan...
A szakács kés a konyhakések klasszikusa, és minden konyha alapvető felszerelésének része. Univerzális késként használható tisztításhoz, hámozáshoz vagy aprításhoz: A vékony...
A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják....