Betöltés...

KAI Shun Classic Szakácskés - 15 cm

Ár: 85.770 Ft

A szakácskés ideális káposzta, zöldség és gyógynövények tisztítására, vágására és aprítására. Csodálatosan illeszkedik a kézbe, és biztonságos és fáradtságmentes munkát biztosít.
Öblítse le a kést langyos vízzel használat után, majd óvatosan szárítsa meg egy pamut törlövel, a kés élessége így hosszú ideig fennmarad.
Nem tehető mosogatógépbe. A kés fogantyúja alkalmanként növényi olajjal, például lenmagolajjal vagy kókuszolajjal  áttörölendő.
A Shun séf késsorozata a világ egyik legkiterjedtebb damaszt kés sorozata, amely nagyon népszerű a kulináris elit és az ambiciózus hobbiszakácsok körében.
A Shun professzionális szakács kései speciálisan kifejlesztett, rozsdamentes damaszkuszi acélból készülnek, 32 réteggel. A belső réteg V-Gold-10 acélból készül. Ez az acél rendkívül korrózióálló, rendkívül kemény (61±1 HRC, 1,0% szén, 1,5% kobalt), és megfelelő gondossággal tartósan élesen tartja a pengét. A penge domború íve és a kések kézi csiszolása páratlan élességet hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a kés még a legnehezebb vágásokat is megejti.

Jellemzők:Penge hossza: 15 cmFogantyú hossza: 12,2 cmPenge anyaga: 32 rétegű damaszkuszi acélVágás: mindkét oldalonFogantyú anyaga: laminált Pakka faPenge keménysége: 61±1 HRC

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Shun Classic Szakácskés - 15 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: