Betöltés...

KAI Shun Classic Húskés - 18 cm

Ár: 104.380 Ft

A húskést sonkás késnek is nevezik. Hosszú, keskeny pengéje van, amely bármilyen húst ostya vékony szeletekre vághat. Ideális sonka pontos vágásához vagy pörkölthús aprításához.
A húskések speciális funkciókhoz vagy hústípusokhoz is használhatók. A csontozó kés alkalmas például a hús és a csont tisztítására; A steak késeket elsősorban az evőeszközök alternatívájaként használják.
KAI Shun Classic: A KAI időtlen eleganciájának kifejezése. A séf késsorozata a világ egyik legelterjedtebb kés sorozata, és nagyon népszerű mind a kulináris elit, mind az ambiciózus hobbiszakácsok körében.
A Shun chef kései 32 réteg damaszkuszi rozsdamentes acélból és egy korrózióálló magból készülnek, amely VG-MAX acélból készül. Ez a kombináció nemcsak hatalmas, 61 fokos Rockwell keménységet ad a pengének, hanem rendkívül élessé is teszi. Még a legnehezebb vágóanyagon keresztül is a Shun Classic könnyedén siklik - és nem csak egyszer, hanem tartósan megfelelő gondossággal. Ez az élesség, valamint a kések kiegyensúlyozott tapadása szintén a fáradtságmentes munkát tesz lehetővé.
A Shun professzionális kések páratlan szépséget kaptak. Így minden kés vizuálisan egy kicsit különbözik - és minden Shun Classic összetéveszthetetlen egyedi darabbá válik, amely ötvözi a fejlett technológiát az időtlen kialakítással. 
A Kai SHUN séf kései tökéletes állapotban hagyják el a gyárat.

Jellemzők:

Kés típusa:HúskésPenge hossza:18 cmPengevastagság:2,1 mmPenge magassága:3,5 cmSúly:180 gPenge keménysége:61 HRCPengeacél:VG-10 Damaszkusz AcélFogantyú anyaga:Fa PakkaFogantyú alakja:JobbkezesFogantyú hossza:12 cmTeljes hossz:29 cmSorozat:KAI Shun

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Shun Classic Húskés - 18 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: