Akarom mert makaron A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje...
99 új nyalánkság Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek, kevesebbet viszont a...
99 krumplis étel Ki gondolná, hogy 115-fajta krumpli létezik a világon?! A háziasszonyok többsége beéri 2-3 fajtával, és ennyi elég is: a lisztes fajtából készülnek a...
99 palacsinta Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy...
A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi...
A legújabb házi cukrászat kézikönyve Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem...
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek...
Egyszerű de nagyszerű szakácskönyv A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett,...
Desszertleckék - Sütemények családi és ünnepi alkalmakra Egy házilag készült sütemény garantáltan lenyűgözi a családtagokat és barátokat, és még akkor is pillanatok alatt elfogy,...