#Házikoszt E Z A K Ö N Y V N E K E D S Z Ó L Neked, aki a reggeli rohanásban inkább beéri egy kávéval, valódi reggeli helyett. Neked, aki nem akar minden nap a menzán ebédelni. Neked,...
A tökéletes steak Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York...
A ragyogó bőr titka Hanna Sillitoe 20 évig szenvedett a pikkelysömörtől, ekcémától és aknétól. Betegségei uralták az életét, az önbizalmát teljesen elvesztette. Miután az orvosa...
A sütőtepsi csodái - Egyszerű és pompás egytálételek vacsorára Készíts gyors és könnyű, ám annál finomabb ételeket, és bízd a sütőre a munka oroszlánrészét! A sütőtepsi...
A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak -...
Aki végigette a világot A díjnyertes gasztroújságíró, Jay Rayner halált megvető bátorsággal, sziporkázó szellemességgel, hatalmas tudással és lelkesedéssel tette tűvé a világot...
Alapkönyv slime készítéséhez Alyssa Jagan fiatal kora ellenére népszerű slime-készítő. Hírnevét annak köszönheti leginkább, hogy remek ötleteivel egyszerűvé, biztonságossá és...
Ájurvédikus konyha kezdőknek A modern orvoslás a betegségek többségét vényköteles gyógyszerekkel kezeli. Az ájurvéda ősi tudománya ezzel szemben természetes megközelítést...