Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a...
A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar...
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...
Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más élőlényekre a testünkön belül és azon kívül? Hogyan ismerhetjük fel...
Kate Allinson és Kay Featherstone olyan ízletes recepteket oszt meg az interneten, amelyek segítenek emberek millióinak jól főzni, jól étkezni és fogyni. A receptjeikből készült első...
MINDENKI MÁS(KÉPP ESZIK) Az egészséges táplálkozás és a saját testünkkel való pozitív kapcsolat kulcsa a tudatos jelenlétben rejlik. Nemcsak az számít, mit eszünk, hanem az is,...
Tudtad, hogy egyáltalán nem kell sanyargatnod magad ahhoz, hogy ne hízz el? Tudtad, hogy a jó kajákért nem kell egy fél napra beköltöznöd a konyhába? Tudtad, hogy kis odafigyeléssel...
A híres New York-i Four Seasons étterem tulajdonosa, Kövi Pál több, mint két évtizeden át gyűjtötte és tanulmányozta az erdélyi népek étkezési szokásait. Gyűjtőútjain barátok,...