Betöltés...

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Ár: 6.884 Ft

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan" című hirdetést látja. (fent)