A makrancos kicsi kacsa – Kedvenc állatmeséim A kiskacsa, aki nemrég született, elégedetlen szép sárga tollaival, mindig másra vágyik, épp annak a színére, akit meglát: zöldre,...
Szuper növények Hőség, szárazság, heves esőzések és enyhe telek, amelyek megkímélik a csigákat és új kártevőkkel lepnek meg bennünket. Sok olyan dologgal szembesülünk, amely...
Hungarian Culinary Art Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait....
Olyan szép tavasszal a park! Lili elhatározza, hogy ebben az évben ő is szeretne virágokat ültetni -- sőt, nemcsak virágokat, hanem zöldségeket is! Anya és Pitypang segítségével neki...
A mackó, a zongora és a kismackó koncertje „Csodálatos és eredeti. – Storytime Magazine „Tele zöldellő és ragyogó illusztrációkkal, amelyek varázslatos atmoszférát teremtenek....
Noé meg a bárkája Noé, miután hajnalban meghallotta az Úr szózatát, mely szerint egyes egyedül ő és családja lehet az emberiség bűneiért járó népirtás túlélője, elballagott a...
Bevezetés az ökofilozófiába Döntőérvünk a frissen kaszált fű illata, meg a hársfáké. A madarak éneke. Nem történhet meg, hogy ezek nélkül kelljen élni. Nem szabad megtörténnie....
A jövőbeli éned Hogyan tedd jobbá a holnapot ma Miért veszi semmibe a legtöbb ember a jövőbeli énjét? Ki ne akarná tudni, milyen lesz az élete a későbbiekben? Mindenki azt szeretné,...
100 állomás - 100 kaland - emlősök Mitől zöldül kí a lajhár bundája? Milyen eszközöket használ a csimpánz? Van olyan emlős, ami sohasem iszík? Míért bőg a bőgőmajom? Mit...
Khillaria Tűzokádó vassárkány landol a Galaktika egy primitív, vámpírszokásokkal bíró humanoidok lakta bolygóján. Az ifjú exobiológusnő, Khillara Bravvaxa csak körül akar nézni...
Indiai konyha - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre Rövid leírás: ?Az indiai konyha kulináris sokszínűségéről és rendkívüli ízgazdagságáról híres.Ebben a remek...
Hornyik Miklós lassan egy éve hagyott itt bennünket. A bohém sármőr, a nagy tudású irodalmár, a kitűnő előadó, a nagy nevettető, az igaz barát alakját elevenítik meg a kötet...
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek...
Franciska Schenk, német gyorskorcsolyázó fejlesztette ki a módszert, miután abbahagyta az aktív sportolást. Szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy a szervezetemnek napi több ezer(!)...
Élelmianyagismeret I.elmélet AZ ÉLELMIANYAGOKAT FELÉPÍTŐ FONTOSABB VEGYÜLETEK Az élelmianyagok értékcsökkenése, romlása és tartósítása, Élelmianyagismeret I. elmélet NÖVÉNYI...