A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták...
Tradícionális, kedvelt tésztaféle. Gyorsan elkészül, nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag, és a több évtizedes szakértelem.
A rétesliszt és a gríz korpatartalma, hamutartalma azonos a finomlisztével, hiszen ehhez is csak a búzamag belsőt használják fel, csak durvábbra őrlik. Speciális szerkezetű, a finom...
Igazi kulináris élvezet, a színek kavalkádjával az asztal dísze lehet. Fehér és teljes kiőrlésű tönköly tésztából,melynek különleges színét és jótékony hatását a...
Ínyenc tésztakülönlegesség minõségi magyar tönkölybúzából. A gépi tarhonya, vagy más néven sörét tarhonya pirítva, kifõzve jól ismert köret a magyar háziasszonyok...
Más búzafajtákhoz képest lényegesen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakat, nagy mennyiségű B-vitamint és E-vitamint tartalmaz,...
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. A tönkölybúza ugyanaz, mint a búza? Mikor lopódzott...
A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét tartalmazza az Ezékiel liszt. Az eddig ismert ókori receptek közül a legrégebbi (i.e. 590) leírás a...
A Vörös Szőlőmagliszt mikroőrlemény 250g antioxidáns kapacitása: 3,3 mM/100g. Tiszta antocianin tartaloma : 93,6 mg/ 100g. A 100 mikron méretű részecskék biztosítják, hogy a...
Vörös Szőlőmag mikroőrlemény, Szőlőmagliszt 250 g. 300 mikron méretű részecskék, prémium minőségű - Dr. Natur Étkek Vörös Szőlőmagliszt mikroőrlemény A szőlő apró magjai...