Magas rosttartalmú lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek nélkülözhetetlen étele. Formájától...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Igazi kulináris élvezet, a színek kavalkádjával az asztal dísze lehet. Fehér és teljes kiőrlésű tönköly tésztából,melynek különleges színét és jótékony hatását a...
Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. Gyakorta együtt főzzük a világos változatával, így gyerekek, de még felnőttek számára is izgalmas, színes, kellemes ízű...
Száraz, hűvös helyen tartandó. Összetevők: 100% bio teljeskiőrlésű tönköly liszt. Glutént tartalmaz, szója, mustár és tojás allergia esetén nem ajánlott. Jellemzők bio Igen
Frissen őrölt, teljes értékű tönkölylisztből készített száraztészta. Vékonyra nyújtott szélesmetélt, amely sajátos diós-mandulás utóízével kitűnően illik a legtöbb...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
A közönséges búzához képest a tönkölybúza fehérjetartalma jóval magasabb. Az emberi szervezet számára sokkal jobban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele...
A teljes kiőrlésű tönkölydarát a hagyományos búzadarával is elkészíthető ételekhez ajánljuk. Készíthető belőle darás tészta, tejbegríz, grízpuding, sütemény krémek, hamis...
Az olasz konyha legnépszerűbb tésztája, egészségséges, tápanyagban gazdag változata. Házias spagetti különlegesség, ahogy mi magyarok szeretjük. Fehérjékben, vitaminokban gazdag,...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
A rétesliszt és a gríz korpatartalma, hamutartalma azonos a finomlisztével, hiszen ehhez is csak a búzamag belsőt használják fel, csak durvábbra őrlik. Speciális szerkezetű, a finom...
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták...