Finom, minőségi, magyar. Egyértelműen a legnépszerűbb tésztaféle a magyar háziasszonyok között! Értékes száraztészta, saját termesztésű tönkölybúzából. Mással össze nem...
A közönséges búzához képest a tönkölybúza fehérjetartalma jóval magasabb. Az emberi szervezet számára sokkal jobban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele...
Frissen őrölt, teljes értékű tönkölylisztből készített száraztészta. Vékonyra nyújtott szélesmetélt, amely sajátos diós-mandulás utóízével kitűnően illik a legtöbb...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Az olasz konyha legnépszerűbb tésztája, egészségséges, tápanyagban gazdag változata. Házias spagetti különlegesség, ahogy mi magyarok szeretjük. Fehérjékben, vitaminokban gazdag,...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. Gyakorta együtt főzzük a világos változatával, így gyerekek, de még felnőttek számára is izgalmas, színes, kellemes ízű...
Magas rosttartalmú lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek nélkülözhetetlen étele. Formájától...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Igazi kulináris élvezet, a színek kavalkádjával az asztal dísze lehet. Fehér és teljes kiőrlésű tönköly tésztából,melynek különleges színét és jótékony hatását a...
Tradícionális, kedvelt tésztaféle. Gyorsan elkészül, nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag, és a több évtizedes szakértelem.