A zselatin felhasználható kocsonya, puding, gumicukor és különféle desszertek készítéséhez, szószok és levesek sűrítéséhez. Használatával sűríthetjük a lekvárféleségeket és...
Citromsárga élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E102 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve)...
Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
A csokoládé aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Színezéket...
A kókusz aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok...
A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a...
A tandori fűszerkeverék az észak-indiai, pakisztáni és afgán konyha elengedhetetlen kellékében, a tandoorba vagy agyagkemencében való sütéskor használt fűszerkeverék.
Extra erős tormakrém. A Wasabi krém a japán konyha elengedhetetlen és híres csípős pasztája. A Shan'shi Wasabi krémet a Shan'shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és...
„Folyékony füst Még a leggyorsabb füstölési eljárás is időbe telik - ezért az agyafúrt gyártók valami olcsóbbat eszeltek ki. Jó ideje kapható már az úgynevezett por alakú,...
Az Erntesegen leveskockából készült leves olyan, mint amilyennek a zöldséges húslevesnek kellene lennie. Háztartáson kívül is könnyen felhasználható. Ha például bárki elutazik,...