Az édeskömény zöldes színű, ánizsos ízű, szárított magja, látszatra a köménymagra hasonlít. Enyhén megpirítva vagy őrölve az erőteljesebb ízét élvezhetjük. Kitűnően illik...
A legnépszerűbb és legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Levesek, húsételek, halételek, pácok, öntetek fűszere, a legtöbb fűszerkeverék alkotó eleme....
A Natura Natur Vega, só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított zöldségekből és fűszerekből áll. 1 liter vagy 1 kg ételhez 1 evőkanál keverék javasolt....
Natúr, SÓMENTES ételízesítő. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez,...
Hatásai: Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. Proantocianidinokat (korábbi nevükön...
Napjainkban egyre több olyan káros hatással találkozunk, melyek így vagy úgy, de hatással vannak szervezetünkre. A szennyezett víz és a szennyezett levegő, a pollenek, az ételeinkben...
A „Monti” genovai pesto kizárólag olasz bazsalikom felhasználásával készül (36%). A finom bazsalikom illatát kiváló olasz sajt, Pecorino erős hangulatával kombinálják. Ilyen...
Közép-Ázsiában őshonos, az ánizsmaghoz hasonló ízű, kissé csípős fűszernövény. Két elterjedt fajtája: a francia tárkony és az orosz tárkony (halványabb színű és pikánsabb...
A chili pehely a hazai paprikánál erősebb ízű chili. Téglavörös termésének apróra törésével készül és ezt a chilipelyhet felhasználhatjuk főzelékek, mártások, halételek,...
Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén...