Szerző: Lénárt Gitta Bioenergetic Kiadó, 2023 A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban....
A szójabab teljes értékű fehérjéket tartalmaz elegendő mennyiségű és minőségű aminosav val. A táplálkozástudományi szakemberek a szójabab fehérjeértékét a tojásfehérje és a...
A metélőhagyma (snidling) gyakori zöldfűszer. Csokorba fűzve vásárolhatjuk, különösen tél végén, tavasszal. Főként akkor használjuk, ha nagyon enyhén akarjuk hagymával ízesíteni...
Ugye Neked is jó lenne egy olyan konyhai eszköz, amit sokféleképpen hasznosíthatsz, a tárolása pofon egyszerű, ráadásul még mutatós is? Most megtaláltad! A Sokoldalú Konyhai...
Ha szereted a padlizsánkrémet, de új ízesítésekkel próbálnád ki, az Erdélyi Ízek krémei teljesítik kívánságod. A majonézzel ízesített padlizsánkrém kitűnő kedvenc grillezett...