Recept-összeállításunk második számához érkeztünk el ezzel a füzettel, amely a tiszta növényi étrendhez készült. A „receptcsokor” ismét 84 receptből áll, melyek hét...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. A következő diétákban...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban....
A szójabab teljes értékű fehérjéket tartalmaz elegendő mennyiségű és minőségű aminosav val. A táplálkozástudományi szakemberek a szójabab fehérjeértékét a tojásfehérje és a...
A metélőhagyma (snidling) gyakori zöldfűszer. Csokorba fűzve vásárolhatjuk, különösen tél végén, tavasszal. Főként akkor használjuk, ha nagyon enyhén akarjuk hagymával ízesíteni...
Ugye Neked is jó lenne egy olyan konyhai eszköz, amit sokféleképpen hasznosíthatsz, a tárolása pofon egyszerű, ráadásul még mutatós is? Most megtaláltad! A Sokoldalú Konyhai...
Ha szereted a padlizsánkrémet, de új ízesítésekkel próbálnád ki, az Erdélyi Ízek krémei teljesítik kívánságod. A majonézzel ízesített padlizsánkrém kitűnő kedvenc grillezett...