A 6*10 cm-es kerek tálalógyűrű egy olyan eszköz, amellyel bárki könnyedén elérheti a profi szakácsok által megálmodott tökéletes tálalási formákat. Ha valaha is elámultál a...
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék...
A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült, gombával ízesített krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
Mediterrán kenhető, aromás krém, három gyógynövény hozzáadásával. BIO-ZENTRALE MEDITERÁN KENYÉR PÁSTÉTOM 125 G A TERMÉSZET EREJÉVEL! Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően a...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és zöldségekhez is tökéletesen...