Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
A „mediterrán jellegű” Vegabond vegán krém igazi mediterrán életérzést visz a konyhába. Kellemesen fűszeres és könnyen kenhető, így pillanatok alatt készíthetünk belőle...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. A következő diétákban...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Ez a szendvicskrém kenyérre kenve, friss zöldségekkel tökéletes vegán finomság reggelire vagy vacsorára. Fűszerezésének köszönhetően íze a klasszikus pecsenyezsírt idézi, ezért...
Vaj, mogyoróvaj, lekvár, krémsajt, pástétom. . . . -nem számít, milyen ízesítésű, a kenhető kenyér a világ legnépszerűbbje. De hogyan lehet a legnépszerűbbet továbbfejleszteni ?...