A Natures Aid terméke a Natures Aid Tőzegáfonya 200 mg 30 tabletta napi adagjának hatóanyagtartalma 5000 mg szárított tőzegáfonyának felel meg. A vegetáriánusok és vegánok által is...
Az agaragar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya. Az agaragar port tengeri vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják. Semleges ízű színtelen...
Próbálja ki a házi dzsemek, lekvárok készítéséhez a kiváló minőségű Nature Cookta Citromsav 500g konyhai alapanyagot! A fehér színű, kristályos por nagyszerűen oldódik...
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A rostok növényi alkotórészek, melyek nem képesek felszívódni a szervezetben, de szabályozzák az emésztést és a felszívódást, ennek köszönhetően támogatják az egészségünk...
A földimogyoróról sokaknak csak az jut eszébe, hogy ez az a sós, olajos mag, amit TV nézés közben eszegetünk, pedig nem kéne, mert hizlal, és egészségtelen... Ez óriási tévedés!...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül. Összetevők: 60 % eper*,...
A Dr. Oetker befőzőszerekben a természetes gyümölcspektin teszi lehetővé, hogy a hosszadalmas főzési folyamatot 1-3 percre rövidítsük. Ezáltal a gyümölcsök rostjai nem főnek szét,...
Gluténmentes, rostban kimagaslóan gazdag, ”A” Nutri Score besorolású, rendkívül gyorsan és könnyen elkészíthető alappor természetes alapú édesítőszerekkel. Fogyókúrát...
A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A...
bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges...