A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így...
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül. Összetevők: 60 % eper*,...
bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Az Eredeti szatmári szilvalekvár cukor és tartósítószer hozzáadása nélkül készített lekvárkülönlegesség. Ajánlott süteményekbe, derelyébe, gombócba, de kenyérre kenve is...
Gluténmentes, rostban kimagaslóan gazdag, ”A” Nutri Score besorolású, rendkívül gyorsan és könnyen elkészíthető alappor természetes alapú édesítőszerekkel. Fogyókúrát...
RECEPT VANÍLIÁS SZELETHEZ Hozzávalók: 250 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék 90 g Eden Premium eritrit 1 teáskanál vanília aroma 310 g szobahőmérsékletű víz Elkészítés:...
Hiperszurpergyors desszert! 30 perc elteltével tálalhatod ? - 5 perc alatt összekevered - 10 perc alatt kinyújtod, kiszúrod (közben már melegszik a sütő) - 6 perc alatt megsütöd - 5 perc...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A bodzafélék (Caprifoliaceae) csa-ládjába tartozó, országszerte elterjedt cserje. Teáját általában meghűléses be-tegségeknél, mint izzasztó, köhö-géscsillapítóként használjuk....
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre...
A gyárat 1899-ben alapították Schleswig- Holsteinban, s kezdetben dzsemek, valamint lekvárok készítésével kezdték meg működésüket. Ezeket később több innovációs lépéssel...
A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a...