Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
A Dr. Oetker befőzőszerekben a természetes gyümölcspektin teszi lehetővé, hogy a hosszadalmas főzési folyamatot 1-3 percre rövidítsük. Ezáltal a gyümölcsök rostjai nem főnek szét,...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...
KALDENEKER CITRUS PEKTIN: Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. Az pektin használatával, kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
N&z étkezési zselatin 200 bloom 500 g Ha olyan ételt készítene, melyben zselatin is szerepel, akkor a N&Z étkezési Zselatinra és néhány alapszabály betartására van szüksége! A...
A gyárat 1899-ben alapították Schleswig- Holsteinban, s kezdetben dzsemek, valamint lekvárok készítésével kezdték meg működésüket. Ezeket később több innovációs lépéssel...
A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve)...
40%-kal kevesebb kalória az elkészített lekvárban** **A termékben a cukor egy részét a sztívia növény kivonatával (szteviol glikozidok) helyettesítettük. Így gyümölcsösen édes...