A GabiJó eperlekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használják. Előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest...
Élvezd a nap érlelte gyümölcsök tökéletes aromáját a HELIOS Gourmet diabetikus lekvárokban, melyek cukor hozzáadása nélkül készülnek, és nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges...
KALDENEKER CITRUS PEKTIN: Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. Az pektin használatával, kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
Próbálja ki a házi dzsemek, lekvárok készítéséhez a kiváló minőségű Nature Cookta Citromsav 500g konyhai alapanyagot! A fehér színű, kristályos por nagyszerűen oldódik...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
Befőzés és egyéb konyhai praktikák A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, Kiemelkedően magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1000 g gyümölcs, 250 g cukor, Gyors és cukortakarékos! Termék...
A számos kedvcsináló fotóval és fantáziadús recepttel kecsegtető kiadvány segítségével igazi gasztronómiai csodákat varázsolhatunk reggeliként szeretteink asztalára. A gyorsan,...
A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...