Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem...
Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel...
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal)...
A Verbena bodzás cukorka cukormentes változata, amely édesítőszerként izomaltot és maltitolt tartalmaz, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. A bodza fűszer- és gyógynövényként...
TermékleírásJellemzők Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez ÖsszetételDextróz,...
A HELIOS diabetikus gyümölcs lekvár édesítésére szukralózt használnak, amely a kristálycukorral leginkább egyező ízű édesítőszer, hiszen nádcukorból készül. Több más...
Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben!
Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan...
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a...