Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat...
A GabiJó eperlekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használják. Előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest...
Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készítettem illatos levendulavirággal ezt a magas gyümölcstartalmú dzsemet. A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, Kiemelkedően magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1000 g gyümölcs, 250 g cukor, Gyors és cukortakarékos! Termék...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...
KALDENEKER CITRUS PEKTIN: Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. Az pektin használatával, kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
Zselírozócukor házi befőzéshez cukorral (fruktózzal) és édesítőszerekkel. A termékben a cukor egy részét édesítőszerekkel helyettesíthetjük, így gyümölcsösen édes...
A számos kedvcsináló fotóval és fantáziadús recepttel kecsegtető kiadvány segítségével igazi gasztronómiai csodákat varázsolhatunk reggeliként szeretteink asztalára. A gyorsan,...