A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
A Yanagi kés, vagy más néven sashimi kés, hagyományos japán késként a friss halfilé hajszálvékony szeletekre vágására tervezett eszköz. Ideális választás sushi, hal carpaccio és...
Ez a japán kés ideális zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények precíz vágásához, vékony szeletek elkészítéséhez. A julienne vagy chiffonade technikákat is könnyen...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
Svájci konyhakés rosewood nyéllel és 17 cm hosszú rozsdamentes acél pengével. A Santoku típusú kés ideális a gyors és precíz szeleteléshez és aprításhoz.
Ha fa nyelű kést...
A kés markolata rózsafa, amely nagyon kemény, tartós és ugyanakkor kellemes az érintése. A rózsafa markolat elegáns és fényűző megjelenést kölcsönöz a késnek.
A penge minőségi...
A kés hőre lágyuló polimerből van (POM) ,amely magasan ellenáll a koásnak, víznek, ütésnek, valamint 130°C-ig a hőmérséklet hatásának.
A penge egy darab X50CrMoV15...