A sashimi kés (Yanagi) egy hagyományos japán kés, amellyel a friss filét szinte átlátszó szeletekre vágják. Kiválóan alkalmas sushi, hal carpaccio és más, nagyon finom...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
Ez a japán kés ideális zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények precíz vágásához, vékony szeletek elkészítéséhez. A julienne vagy chiffonade technikákat is könnyen...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
Fedezze fel a fagyasztott élelmiszerekhez tervezett japán kést, mellyel könnyedén vághatja át a különféle fagyasztott húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket és pékárukat. Egyedileg...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
A gyuto (牛刀) az egyik legsokoldalúbb konyhakés, amely zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására is alkalmas. Hegyes kialakítása révén ideális filézéshez, csirkemell...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
Ez a sokoldalú santoku kés tökéletes választás a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy hal szeleteléséről. A visszagörbülő él könnyíti az aprítást, míg a...
A Yanagi kés, vagy más néven sashimi kés, hagyományos japán késként a friss halfilé hajszálvékony szeletekre vágására tervezett eszköz. Ideális választás sushi, hal carpaccio és...