A Natural Tahini 200g egy prémium minőségű szezámpaszta, amely 100%-ban természetes összetevőkből készül. A pörkölt szezámmagokból nyert krémes állagú tahini rendkívül...
Nemes acél serpenyő 20 cm YG-00100
Professzionális indukciós edény rozsdamentes acélból, 20 cm átmérőjű és 1,3 l kapacitással.
A YATO professzionális konyhai felszerelést a...
Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy ízével valódi gasztronómiai csodát...
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom...
Többnyelvűség Geresdlakon Ez a könyv arról szól, hogyan kommunikálnak egymással egy többnyelvű magyarországi település lakosai, és ennek milyen hatása van nyelvtudásukra, a...
Naturgold bio alakor ősbúza gersli 500 g Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy...
Franciaország második legrosszabb vendéglője A Találkozzunk Toscanában! című regény folytatásában Paul Stuartot ezúttal egy hangulatos kis francia faluba kísérjük, ahol a helyi...
HASZNÁLT, nem karcos. Újszerű állapotban. Játékidő: 60 perc Hang: magyar Képarány: 4:3 A kínai a világ egyik legősibb civilizációja. Az ország fővárosa a 11 millió lakosú Peking...
Az Ízek és Dallamok világában tett gasztronómiai kirándulásunk jelen része Európa déli területeire vezet. Képzeletben e kötet olvasói is hajóra szállhatnak most, s autentikus...
Étkezéseink gyakori kiegészítoi a különféle savanyúságok. Elsosorban húsételekhez fogyasztjuk oket; szerepük leginkább az emésztés megkönnyítése a savas kémhatás révén, de a...
Mostani gasztronómiai kirándulásunkat kezdjük egy igazi péküzlet meglátogatásával. Nem ide tartottunk ugyan, de az utcán terjengő illat egyszerűen bevonzott ide. Nagy, kerek zsemlék...
Kedves olvasó! Ezt a gazdag kultúrájú, különleges földrajzi adottságokkal rendelkező, hagyományaihoz ragaszkodó és azt értékként megőrző, a fejlődések előtt mindazonáltal...
Sömmi. - Helikon Zsebkönyvek 129. „…jegyezd meg, Veszelka fiam, hogy aki variál, az reá babrál, különben sem kell folyton okoskodni, mert az élet értelmét egy szóban öszve lehet...
A főzés nem boszorkányság, meg lehet tanulni és érdemes is! És vajon kitől, hol és honnan? Anyáink, nagyanyáink tudását lessük el, vagy a megfelelő szakácskönyvet felkutatva, annak...