Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom...
PURE Whey Pro tejsavó fehérje koncentrátum. Az új, átdolgozott Whey Pro formula a prémium Fonterra fehérjeforrásból készül, amelyet kiegészítettünk az NZyme System emésztést...
PURE Whey Pro tejsavó fehérje koncentrátum. Az új, átdolgozott Whey Pro formula a prémium Fonterra fehérjeforrásból készül, amelyet kiegészítettünk az NZyme System emésztést...
Naturgold bio alakor ősbúza gersli 500 g Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy...
100 dabasi recept férfiasan Sorozatunk hatodik kötetét ajánlom nagy szeretettel az olvasóknak. Sorban a hatodik kötet, de egyben különleges is, hisz míg az első öt kötetben...
Többnyelvűség Geresdlakon Ez a könyv arról szól, hogyan kommunikálnak egymással egy többnyelvű magyarországi település lakosai, és ennek milyen hatása van nyelvtudásukra, a...
Sömmi. - Helikon Zsebkönyvek 129. „…jegyezd meg, Veszelka fiam, hogy aki variál, az reá babrál, különben sem kell folyton okoskodni, mert az élet értelmét egy szóban öszve lehet...
Franciaország második legrosszabb vendéglője A Találkozzunk Toscanában! című regény folytatásában Paul Stuartot ezúttal egy hangulatos kis francia faluba kísérjük, ahol a helyi...
Kedves olvasó! Ezt a gazdag kultúrájú, különleges földrajzi adottságokkal rendelkező, hagyományaihoz ragaszkodó és azt értékként megőrző, a fejlődések előtt mindazonáltal...
A főzés nem boszorkányság, meg lehet tanulni és érdemes is! És vajon kitől, hol és honnan? Anyáink, nagyanyáink tudását lessük el, vagy a megfelelő szakácskönyvet felkutatva, annak...
A Villány-Siklósi borvidék a kiváló vörösborok tárházaként ma már turisztikai állomássá vált a gasztronómiai örömök élvezőinek körében. A Vinotéka-sorozat Villányi borok...
Étkezéseink gyakori kiegészítoi a különféle savanyúságok. Elsosorban húsételekhez fogyasztjuk oket; szerepük leginkább az emésztés megkönnyítése a savas kémhatás révén, de a...
Mostani gasztronómiai kirándulásunkat kezdjük egy igazi péküzlet meglátogatásával. Nem ide tartottunk ugyan, de az utcán terjengő illat egyszerűen bevonzott ide. Nagy, kerek zsemlék...
Az Ízek és Dallamok világában tett gasztronómiai kirándulásunk jelen része Európa déli területeire vezet. Képzeletben e kötet olvasói is hajóra szállhatnak most, s autentikus...