A G21 tartály hasznos segítség a Sous Vide módszerrel történő főzés során. A 12 literes tartályt úgy tervezték, hogy az egész családnak ételt tároljon és barátságosabb...
A falusi konyhám Mautner Zsófi új szakácskönyve különleges helyre kalauzolja az olvasót. A kunmadarasi nagyszülői házba, ahová annyi ízemlék köti. Ahová mindig visszatér...
A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az...
Ez a Ízek világa képes falinaptár a következő specifikációkkal rendelkezik:
Termékinformációk:
Méret: 230 × 330 mm
Téma: Gasztronómia
Borító: Papír
Terjedelem: 14 lap...
Ruprecht László A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület elnöke, a kötet ötletgazdája 1973-ban született Móron, az Alba Regia szállóban kezdte karrierjét. Innen Budapest egyik legjobb...
Magyarország piacvezető cukrász, sütőipari és gasztronómiai nagykereskedése megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:
KONTROLLER (6 órás részmunkaidő)
Főbb...
Magyarország piacvezető cukrász, sütőipari és gasztronómiai nagykereskedése megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:
ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ - RAKTÁROS
Főbb...
GAL Borsmentaolaj 30 g 100 mg x 60 kapszula Borsmentaolaj bélben oldódó kapszulában. Régi segítség az emésztésnek, új a bélflórának. A pre- és probiotikumokon túl… Tulajdonságok:...
Scitec Nutrition Liquid Curcuma 30 kapszula leírás:
A Scitec Nutrition Liquid Curcuma kapszula egy védett formulát, a NovaSOL® folyékony kurkuma gyökértörzs kivonatát tartalmazza. Ez az...
Elsődleges előnyök
A vadnarancs, citrom, grépfrút, mandarin, bergamott, tangerin és klementin esszenciális olajok alkotta Citrus Bliss Pezsdítő keverék felhasználásával készül,...
Szerző: Mautner Zsófi 21. Század Kiadó, 2023 Mautner Zsófi új szakácskönyve különleges helyre kalauzolja az olvasót. A kunmadarasi nagyszülői házba, ahová annyi ízemlék köti....
Szerkesztette: Ruprecht László Századvég Közéleti Tudásközpont, 2023 A könyv, amit a kezében tart, nem 1100 év magyar konyhakultúrájának pontos kutatások alapján megírt tudományos...
Szerkesztette: Ember István, Kiss István, Cseh Károly PTE-ÁOK – Dialóg Campus Kiadó, 2013 A PTE ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézete az elmúlt 21 évben a köz/népegészségügyben,...