Betöltés...

élelmiszer ipari tanácsadás

Ár: 10.000 Ft

Élelmiszeripari tanácsadás, HACCP, Termékfejlesztés, Egészséges élelmiszerek, minden mentes élelmiszerek.


Élelmiszeripari tanácsadás. mit is jelent, miért van szükség. Nagyobb vállalatok is kerülnék olyan helyzetbe, hogy nem tudják, hogyan tovább. A törvények folyamatosan változnak a törvények, a piaci viszonyok, a vevői igények, ma egyre inkább a vevői tudatosság. Ezekhez néha jó külsős szakembert igénybe venni.
HACCP élelmiszeripari vállalkozás, kereskedelem, gasztronómiai nem működhet nélküle. A törvény azért írja elő, mert, ha jól van elkészítve jó segédeszköz a vállalkozás jó működéséhez. Termékfejlesztés. A mai világban már egy évre előre kell gondolkodni, hogy mivel tudjuk legjobban kiszolgálni partnereinket. Milyen új ízekkel, milyen megjelenési formában kínáljuk a termékeinket, mivel tudjuk bővíteni a termékskálát.
Egészséges élelmiszerek. Mit jelent. Egyre több a tudatos vásárló. Mindenki szeretne egészségesen hosszú életet élni. Ennek egyik alapfeltétele, hogy olyan élelmiszereket állítsunk elő amely valóban ezt szolgálják. Nem mindegy milyen alapanyagból milyen technológiával dolgoznak.
Minden mentes élelmiszerek. Ha nem is szó szerint, de egyre nagyobb az igény, hogy valamelyik alkotó elemet ki kell, hagyni, mert egyre több olyan fogyasztó van aki nem tud, vagy nem akar abból enni, ugyanakkor meg igény van az eredeti, vagy még finomabb ízű élelmiszerekre. Ezeket is ki kell szolgálni, sőt ki lehet szolgálni. Egyre növekvő szegmens a cukor mentes, glutén mentes, laktóz mentes élelmiszerek piaca.

Néha csak egy konzultáció elég, hogy lényegesen előbbre jusson cége. e-mail cim: elip.tanacsado50@gmail.com Tel: +36309531633
http://www.elelmiszeriparitanacsadas.com
https://www.elelmiszeriparitanac...
Tulajdonságok
Település: Százhalombatta
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Agrár / Kertépítés, kertészet
Extrák: https://www.elelmiszeriparitanacsadas.com
 
Feladás dátuma: 2023.12.14
Eddig megtekintették 443 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "élelmiszer ipari tanácsadás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: elip-tanacsado50