A búzakorpát joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve célszerű fogyasztani, felnőtteknek – a benne lévő tápanyagokra tekintettel – akár naponta többször, egy-egy evőkanállal.
Az Alce Nero „00” típusú organikus búzalisztet csak az Emilia Romagna-ban termesztett organikus búza felhasználásával állítják elő. Desszertek, kekszek és torták készítéséhez...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és “E-vitaminok” és mindenféle trükk...
Barna rizsből készült liszthelyettesítő, főzelékek és szószok sűrítésére tökéletes. Sütéskor érdemes észben tartani, hogy a belőle készült tészta nehezebben kel meg, mint a...
Kiváló minőségű, magas sikértartalmú liszt. A sikér teszi a kenyér- és keltésztát rugalmassá, és segít, hogy gázbuborékok maradjanak benne, amitől a kész kenyér bele, illetve...