A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered...
Megújult receptúrával, már egyaránt élesztős (kelt) és sütőporos tésztákhoz is kiválóan alkalmazható, illetve szójamentes! Dia-Wellness Süteményliszt Koncentrátum 9%...
Biopont Bio Durumbúzaliszt Sima 1000 g A durumbúza (Triticum durum) világszerte a száraztészták elsődleges alapanyaga mivel lisztje megfelelő fehérjetartalmú, hogy kitűnő tojás...
A Graham liszt alapanyaga a búza. Hasonlóan a teljes kiőrlésű liszthez – tartalmazza a gabonaszemek összes alkotózészét, beleértve a csírát és a korpát. Szemcsemérete és...
Kovasav tartalma igen kiemelkedő,de jelentős még a fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink tartalma. Különösen gazdag a B-vitaminok csoportjában, mint B1, B2, B6, B17,...
A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint...
A búzakorpát joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve célszerű fogyasztani, felnőtteknek – a benne lévő tápanyagokra tekintettel – akár naponta többször, egy-egy evőkanállal.
A Bonetta rizsliszt egy tökéletes lisztalternatíva sütéshez, panírozáshoz, tésztákhoz. Allergénmentes magyar termék. Remek liszthelyettesítő süteményekhez.