Tisztán növényi kötőanyag. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül. A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a...
A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint...
Megújult receptúrával, már egyaránt élesztős (kelt) és sütőporos tésztákhoz is kiválóan alkalmazható, illetve szójamentes! Dia-Wellness Süteményliszt Koncentrátum 9%...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és "E-vitaminok" és mindenféle trükk...
Barna rizsből készült liszthelyettesítő, főzelékek és szószok sűrítésére tökéletes. Sütéskor érdemes észben tartani, hogy a belőle készült tészta nehezebben kel meg, mint a...