A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A homoktövis magját liszt finomságú porrá megőrölve kapjuk a homoktövis magőrleményt. Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok,...
Származási ország: Törökország A bio csicseriborsó élelmirost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres...
1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő...
Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesekhez és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 80 °C-os rizsitallal vagy vízzel, majd hagyja...
Az inkák aranyaként is emlegetett quinoa Dél-Amerikából származik. Gazdag fehérjékben, lipidekben, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, az esszenciális aminosavak jónak...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1613 kJ/381 kcal Zsír: 4,3 g - amelyből telített zsírsavak: 0,7 g Szénhidrát: 73,1 g - amelyből cukrok: 1,8 g Fehérje: 10,8 g Só:
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...
Bio zabkorpa Bio zabkorpa -500g Zabkorpánk élettani hatása kiemelkedő. Élelmirostban, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag. Kiemelkedően magas a vízben oldódó rosttartalma. Finom és...